Over Mij

Mijn naam is Frederica Ruizendaal. Ik woon op het mooiste plekje van Kampen samen met mijn vriend Arnaud. Hobby is altijd al een groot deel van mijn leven geweest. Ik heb al van alles gedaan: borduren, oorbellen en klemmen maken, netten boeten, kaarten maken. Uiteindelijk ben ik 3 jaar terug in aanraking gekomen met art journaling, bible journaling en mixed media. Ik was meteen verkocht.

We Love Crafts

Van jongs af aan had ik een droom: een eigen hobbywinkel. Op mijn 46ste was het eindelijk zover. Nadat ik na 16 jaar mijn baan op de administratie vaarwel moest zeggen, wist ik, nu heb ik de kans.  In oktober 2017  ben ik begonnen met We Love Crafts.

We Love Crafts is een webshop op gebied van  Bible Journaling, Art Journaling en Mixed Media. Ik verkoop alleen producten waar ik 100% achter sta. Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment .