Betalingen & Verzendingen

U pakketje wordt verzonden met DHL

  • Binnen Nederland is de levertijd van bestellingen 1 tot 2 werkdagen. Mocht dit langer zijn dan ontvang u hier een mail over.
  • Buiten nederland is de levertijd van bestellingnen 3 tot 5 werkdagen

U kunt contact opnemen met Frederica Ruizendaal. Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@welovecrafts.nl. U vraag wordt zo spoedig mogelijk beantwoord.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retoursturen zijn voor eigen rekening. Wij wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u eerst contact met ons op te nemen.

Indien u gebruik wenst te maken van uw herroepingsrecht en het door u bestelde product(en) naar ons retour wilt sturen, vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen. Dit kan via de e-mail of schriftelijk.